Praktijk KleinLink


Oude Parklaan 111 1901 ZL Castricum
06 15135383 Klik om te bellen

Over Praktijk KleinLink

Coaching, Counseling en Psychotherapie in Castricum

In mijn praktijk begeleid ik mensen die willen veranderen maar nog niet precies weten hoe. Bijvoorbeeld bij stress klachten en burn-out preventie, dilemma’s, onrust of angst gevoelens, verlies en rouw, traumaverwerking en bij problemen in de samenwerking op het werk of bij een verstoorde werk-privé balans.

Soms merk je dat bepaalde nare gevoelens en gedachten steeds weer terugkomen. Het lijkt wel alsof het je telkens weer overkomt, zonder dat je er grip op hebt. Eigenlijk vind je dit ook wel heel irritant en zonde van je tijd. Want het leven is kort en je wilt er graag zoveel mogelijk van genieten. Toch is er iets wat jou daar in belemmert, waardoor je toch vaker dan je lief is last hebt van spanning en piekeren. Daar wil jij nu toch eindelijk wel eens vanaf, het echt gaan aanpakken. Je weet nu nog niet op welke manier dat gaat lukken, maar heb je al wel de moed om de eerste stap te zetten?

Als wij gaan samenwerken begeleid ik jouw persoonlijke veranderingsproces, zodat jij weer grip en regie ervaart in jouw leven. Het traject wordt op maat ontworpen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens de sessies krijg je niet alleen meer inzicht in jouw vraagstuk of ontwikkelwens, maar werk je toe naar bewustwording, aanvaarding en verandering door middel van gesprekstherapie en verschillende oefeningen.

Vanuit rust en empathie zet ik mijn deskundigheid en betrokkenheid in. Ik gun mijn cliënten een zo snel mogelijke afronding van het traject. Dus met coaching als het kan, counseling indien nodig en ook kan ik technieken inzetten uit de psychotherapie wanneer dat als eerste moet gebeuren voordat jij weer verder kan. Van mijn cliënten verwacht ik motivatie, inzet en de bereidheid tot veranderen. Als die elementen aanwezig zijn, is een kort behandeltraject vaak voldoende voor een duurzame betekenisvolle verandering in jouw bestaan.

Mijn missie is het vergroten van levensgeluk, vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen om te veranderen

Foto's

Irene Klein Link

Praktijk KleinLink in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Emdr
Loopbaanbegeleiding
Stress en Burnout

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Rollenspel

Certificeringen

HBO integratieve counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam

Onze locatie

Praktijk KleinLink


Oude Parklaan 111 1901 ZL Castricum
06 15135383 Klik om te bellen