Praktijk voor Psychotherapie en Consultatie


Wichmannlaan 1 3571 NK Utrecht
030 2733317 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Psychotherapie en Consultatie

Denkt u wat langer hulp nodig te hebben? Gaat u liever naar een prettige en rustige praktijk in een woonwijk, dan naar een grote instelling? Neemt u dan gerust contact met mij op. (tel. 030 2733317; e-mail: psyprakt@xs4all.nl)
Als ervaren psychotherapeut behandel ik al jaren diverse klachten, waarbij ik aansluiting zoek bij uw wensen. Het bevorderen van een proces dat gericht is op vermindering van belemmeringen en het ontdekken van uw eigen kracht, zie ik als de kern van mijn werk. Soms betekent dit sturing en steun, in andere gevallen is vooral veel ruimte belangrijk.
Psychotherapie zie ik als een gezamenlijke onderneming, die alleen kan slagen als we een goede werkrelatie tot stand kunnen brengen.
Negatieve ervaringen in contacten met belangrijke anderen kunnen ertoe leiden dat het contact tussen u en mij tijd nodig heeft om te groeien.
Het is natuurlijk heel prettig als het direct klikt. Mocht dit niet zo zijn, dan zie ik dit niet als belemmering, maar juist als kans. Door samen na te gaan wat er speelt, kunnen we beiden leren, en kunt u ontdekken wat voor u belangrijk is. Dit is waar psychotherapie over gaat: u mag ruimte nemen om uw leven op uw eigen wijze nog wat prettiger vorm te geven.
Mijn praktijk is gelegen in Noordoost-Utrecht, in een rustige wijk met veel groen. Er is gratis parkeergelegenheid en de bushalte is op 200 m afstand.
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Praktijk voor Psychotherapie en Consultatie in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Lichaamstaal

Onze locatie

Praktijk voor Psychotherapie en Consultatie


Wichmannlaan 1 3571 NK Utrecht
030 2733317 Klik om te bellen