Terug

Waar kan ik haptonomie samen met psychotherapie krijgen?

Sabine

Beste psychotherapeuten,

 

Ik heb relatieproblemen die voortkomen uit  het onvermogen om te ontspannen bij aanraking. Daardoor ben ik erg onzeker, wat weer leidt tot niet goed opkomen voor mezelf, wat weer leidt tot dat ik niet meer weet wat te doen. Het kringetje is rond, ik kom er niet uit. Zoek nu een combinatietherapeut, als die bestaat. Wie kan mij helpen?

 

Bedankt,

 

Sabine


1 Antwoord

Antwoord van Therapeutisch Centrum Fascia

Beste Sabine,

 

Toevallig ben ik mijn gegevens aan het corrigeren waarmee ik op deze site vermeld sta. Mij wordt gevraagd om op jouw vraag te reageren. En wat wil het toeval? 

Wij bieden deze combinatie zorg. Weet niet waar je woont? Als ik jouw vraag beluister komen er direkt allerlei vragen bij mij op. Heb je dat alleeen bij je partner? Heeft het alleen met intimiteit en sexualiteit te maken of geldt het voor alle fysieke contact?  In het laatste geval ligt de oorzaak vaak al in een heel pril begin van je ontwikkeling en zal de therapie langer duren en daarop gericht zijn in eerste instantie

Wij in onze praktijk werken vanuit het lichaam m.b.v cranio-sacraal therapie/ haptonomie en psychotherapie. En proberen met je te kijken naar de diepere achtergrond vanwaar deze reaktie ontstaat.  Als je wilt nodig ik je uit een kijkje op onze site te nemen: www.fascia.nl

Anders raad ik je aan in de buurt op zoek te gaan naar een therapeut bij je in de buurt die je vanuit een lichaamsgerichte benadering begeleid zoals haptonomie/ cranio-sacraal therapie lichaamsgerichte psychotherapie etc.

 

Hartelijke groet Ytje Akkerman